info@fikoplast.com | +389 (0) 34 / 324 - 200

 

Следење на технологијата

Секогаш ги следиме и ги воведуваме последните трендови во производствениот циклус.

Компјутеризирана контрола

Контролата во производството секогаш е потребна, овде мораме да дадеме посебен акцент.

Еколошки продукти

Со исполнувањето на неколку сертификати, нашите производи не ја загадуваат животната околина – био разградливи.

Предпродажна подршка

Нашиот тим секогаш стои пред вас, доколку имате некои прашања сугестии, секогаш ке добиете стручен и позитивен одговор.